Kundreferenser

Härlig feedback gör oss stolta

Med gedigen kunskap och ett starkt engagemang för kompetens frågor, samt väl utvecklade nätverk i kommuner, regioner och lokalt näringsliv har vi haft mycket god hjälp i förankringsarbetet av vår projektansökan. Maggie arbetar väldigt målinriktat och kan besöksnäringen vilket har varit ett ovärderligt stöd under hela proseccen.

Erik Bjurstöm

Associat professor,  Högskolan inlandet

Kjell Staffas

Universitets lektor, uppsala universitet

Dewillup har gett oss arbetsledare och medarbetare värdefulla verktyg för att prestera effektivt under hela säsongen. Detta är ett helt nytt upplägg som ger medarbetarna nya förutsättningar att själva påverka ledarskapet och grupputvecklingen. Det individuella chefsstödet var kanske det som betydde mest för oss ledare för att vi ska kunna leda unga medarbetare under hög-och låg arbetsbelastning. Vi ser fram emot en fortsättning inför nästa säsong.

Moa Hartman

Skistar Sälen

Alien Mat tackar för gott samarbete med konceptualiseringen av ett nytt restaurangkoncept.

Effektiv och professionellt jobbat!

Christer Ahlén

Alien mat AB, 

Hundfjällets restauranger

Vi tackar Maggie som med kraft och energi hjälpte osss med ett utvecklingsarbete riktat mot näringslivet. Uppdaget gjordes mycket kunnigt, engagerat och effektivt.

Susanne Hedberg-Eriksson

Rektor, Lärcentrum Vansbro

- - - - - - - - - - - -

Maggie Grundén är en otroligt inspirerande coach och mentor. Hon är mycket lyhörd och ser helheten och därmed är hennes råd så insiktsfulla. Jag har fått många praktiska verktyg som jag kan använda direket på jobbet. Jag ser alltid fram emot våra möten där jag får nya idéer och får ny energi för min fortsatta utveckling.

Katerina Roussou
Front office supervisor på Grand hotel Stockholm

Det har varit otroligt inspirerande på dina kurser. Ditt engagemang har smittat av sig. Älskar din rakhet och tydlighet när du beskriver företagande och affärsutveckling.

Tack för härliga dialoger, sköna svar och en go stämning på våra lektioner.

Affärsutveckling FA20 Studerande

Yrkesakademin

 Jag har uppskattat din kurs och är redo att bli en bättre ledare

​~

Jag har verkligen fått med mig mycket kunskap, främst om konflikthantering, det kommer hjälpa mig som ledare

​~

Din kurs har gett mig mycket, jag kommer vara bättre på aktivt lyssnande.

​~

Tusen tack!

Jag har aldrig varit med om en högskolelärare som har gett mig så engagerad feedback. En eloge till dig som utbildar genom att vara ett fantastiskt exempel. Du har gett mig en extra boost och pepp

​~

Det var en glädje att ha dig som lärare i kommunikation och ledarskap

Studerande yrkesakademin

Yrkesakademin

Dewillup har varit en avgörande samarbetspartner för Gullmarsstrand Hotell och Konferens,
och Maggies gedigna erfarenhet inom besöksnäringen har spelat en fundamental roll i detta partnerskap.
Hennes djupa förståelse för branschen har varit ovärderlig när det gäller att skräddarsy Dewillups tjänster för att passa våra unika behov och krav.
Maggies expertis har inte bara berikat planeringsprocessen utan även förstärkt kvaliteten på Dewillups tjänster inom grupputveckling, individutveckling och coachning.
Hennes ledarskap har varit avgörande för att skapa skräddarsydda program som har framgångsrikt främjat samarbete, individuell tillväxt och ledarskapsutveckling hos våra anställda.
Genom att dra nytta av Maggies djupgående insikter och erfarenhet har Dewillup kunnat erbjuda oss skräddarsydda lösningar som inte bara är av högsta kvalitet utan också optimalt anpassade för att stödja tillväxt och utveckling på Gullmarsstrand.
Tack vare Maggies omfattande erfarenhet och Dewillups dedikation har vårt samarbete resulterat i högkvalitativa tjänster som har haft en påtaglig och positiv inverkan på vårt team och vår verksamhet på Gullmarsstrand.

Varmt tack till Maggie och Dewillup för deras oersättliga stöd och exceptionella insatser.
Varmt tack till Maggie och Dewillup för deras oersättliga stöd och exceptionella insatser.

Med vänliga hälsningar,

Åsa Hansson
VD Gullmarsstrand Hotell och Konferens